Foreningen Far går alligevel ind i enkeltsager

Spørg man Jesper Lohse, formand fra Foreningen Far, så går Foreningen Far iflg. ham ikke ind i enkeltsager. Alligevel har virkeligheden dog vist, at de et utal af gange er gået ind i enkeltsager og har forsøgt at påvirke sagerne - og ja, selvfølgelig til fars fordel, uanset hvad der er af bekymrende ting på far.

Nu er Foreningen Far igen gået ind i en enkeltsag. Denne gang i "Søren" sagen.. (En betændt sag, hvor "Rikke" kun har fars version.) Hvor Jens Vesterbæk, fra Foreningen Far i Esbjerg nu er gået ind i sagen, som man kan se i kommentarsporet.

At Foreningen Far går ind i enkeltsager, og nu denne. Det er jo i sig selv bekymrende, taget i betragtning af, at Foreningen Far aka Jesper Lohse netop påstår til Politikerne, at de IKKE går ind i enkeltsager.

Det er også bekymrende, at det er Foreningen Far afdeling Esbjerg der går ind i sagen, nu det er en sag fra Esbjerg. Handler det her om, at man forventer at kunne påvirke kommunen med sine kontakter eller hvad? Det kunne da være interessant at vide.

Denne Jens Vesterbæk som arbejder for Foreningen Far i Esbjerg, har endda siddet åbenlyst og rådgivet brugere og medlemmer af Foreningen Far grupperne, på en yderst bekymrende måde. Med råd som at et medlem da bare skal stoppe med at betale bidrag til moderen, da SKAT ikke kan inddrive pengene. Han sidder endda og oplyser at ulydighed betaler sig.Anstændighed og evner til at rådgive korrekt og ordenligt, det kan åbenbart ikke være krav for at blive frivillig i Foreningen Far. Men hvad skal man forvente af en forening, der ikke engang kan finde ud af, om de går ind i enkeltsager eller ej.


Hvilke andre enkeltsager er Foreningen Far været indblandet i? Hvor mange medarbejdere i kommuner og Statsforvaltningen, har de formået at påvirke? Tør du smide kortene på bordet Jesper Lohse?


Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Hvad TV2 glemte at vise i dokumentaren Bortført af mor

Socialdemokratiets Simon Simonsen og den krænkende adfærd

Drabsmand fik hjælp af Hvert3barn og Foreningen Far!