Forening Far sletter kritik til nyt spørgeskema

Hvis man har bare lidt kendskab til Forening Far, vil man være klar over, at Forening Far og især Jesper Lohse er utrolig glade for slettelak på Forening Far siderne. For vover man, at skrive en kommentar der er bare en tand kritisk når det gælder foreningens indsatser, vupti så er der straks gang i slette knappen.

Man ser det tit under forskellige opslag, hvor kommentarer der stiller kritiske spørgsmål, eller som nævner noget der ikke passer foreningen. Ja så bliver kommentarerne hurtigt slettet. Til stor forvirring for dem, der faktisk følger debatten.

Man har set det mange gange før i foreningen. F.eks. som jeg tidligere har nævnt her på bloggen i sagen om faderen der dræbte sin 8 årig datter. Han var medlem af Forening Far, og deltog aktiv på forummet. Men da drabet skete og sagen kom frem, var faderen og hans kommentarer pist forsvundet.

At kommentarer og medlemmer pludselig forsvinder, det sker tit. Den anden dag skete det under et opslag fra en far. Hvor der midt i kommentarerne under opslaget pludselig blev slettet kommentarer. Et medlem spurgte ind til dette, men fik intet svar på hvorfor. Dog kunne admin Esben forklare, at det IKKE var ham. Derefter var der pudsigt nok tavshed omkring sletningen.Nu har der så været gang i slette knappen igen. Denne gang under Forening Far/Jesper Lohse's opslag omkring Foreningen Fars nye spørgeskema vedrørende regeringens nye model til et nyt familieretsligt system. Under dette opslag, var der to medlemmer som ytrede at de mente at spørgeskemaet var useriøst mv.Disse to kommentarer blev pludselig slettet mens Jesper Lohse var aktiv, og tilbage står nu en kommentar fra et medlem, der svarer i forlængelse af de to slettede kommentarer, og så er der et svar fra den kære hr. Lohse. Den kommentar der står tilbage fra et medlem, er selvfølgelig positiv omkring spørgeskemaet ;-)Denne aktive slette-politik er simpelthen for useriøs når det handler om en Forening, der gerne vil tages seriøst. Hvis man gerne vil tages seriøst og lyttes til, så bliver man også nødt til at forholde sig til de til tider kritiske stemmer. Det andet virker som Gul-stue, og jeg kan kun ryste på hovedet af denne slette-adfærdKommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Hvad TV2 glemte at vise i dokumentaren Bortført af mor

Foreningen Far går alligevel ind i enkeltsager

BT agerer som Foreningen Fars pressebureau