Beklager Jesper Lohse, den Russiske app virke ikke!

I dag lavede Jesper Lohse et opslag i Forening Far grupperne på Facebook. Dette opslag omhandler en ny Russisk app som kan finde folk ud fra et foto. Og som iflg. Jesper Lohse gør, at kvinder nu ikke længere kan undgå at skulle stå ved hvem deres børns far er. Læser man Jesper Lohses opslag, virker han yderst begejstret for denne nye fine app og dens åhh så fremragende teknologi. han udtaler endda

"En russisk app kan i dag finde ud af alt om folk ud fra et foto. En situation mange stadig tror er noget fra fantasyfilmens verden. Men det er virkelighed"

Wow! Det lyder jo vildt! Så skal kvinder der jagter mænds sæd virkelig til, at passe på! Men det har Susanne Staun skrevet meget bedre om i sin blog Attention, alle sædstjælereJeg ville straks se hvor godt denne app virker, så gik straks i gang med at teste. Og hvorfor ikke teste med admins fra Forening Far? ;)

Resultatet siger vist sig selv:

Test 1: Close-up af Jesper Lohse

  = 

Test 2: Det kendte Jesper Lohse billede

 =
Test 3: Forening Far Administrator Esben
Resultatet af min lille test siger vist det hele. App'en virker altså ikke helt så godt som det gøres til, og hvis man skal hælde til denne app, så er der godt nok mange fædre der pludselig har uægte børn og vil blive ruineret af, at skulle betale børnepenge.

Når det så er sagt, så ved jeg ærlig talt ikke hvad Hr. Lohse render rundt og tænker om kvinder og faderskab til deres børn. Om han vitterligt tror at kvinders eneste mål i livet, er at jagte forsvarsløse mænd, i håb om at få fat på deres åhhh så værdifulde sæd??

De kvinder jeg kender, har børn med mænd de har haft et forhold til - og jeg kender ingen kvinder som ikke ved hvem faderen til deres børn er. Udover de kvinder, der helt konkret har valgt at få donorbørn med anonym sæd.

Udover det, så har jeg ikke oplevet at kvinder jagter fremmed mænds sæd. Tværtimod. Og hvis de endelig gjorde... lad os sætte det op til et fint lille lege-eksempel...:

En kvinde tager i byen med det ene store formål at få fat i en mands værdifulde sæd. Yeah baby, come to mamma! Hele aftenen udser hun sig forskellige mænd der kan blive til hendes bytte i jagten på sæd. Hun finder den udvalgte mand, og vupti så lader hun ham da liiiiige tage et billede af sig, så han kan tjekke på en Russisk app efter 9 måneder om der var kage i ovnen?? Sorry det ville man sgu aldrig gøre hvis det bare var sæden man var ude efter. og hvis man som kvinde bare var ude efter sæd, ville man heller ikke være interesseret i, at tage et billede af manden. Hey Mr.One-night-stand-i-want-your-sperm lad mig tage et pic! Siden hvornår tager man billeder af one-night stands?

Men nu var dette også bare et fint lille lege-eksempel for at please fædre bevægelsen  og deres store tro på kvinder som de store sæd-tyve!


Havde denne app virket, så ville jeg dog kunne se en positiv ting ved det... Hvilket faktisk blev sagt ganske godt i en kommentar på Facebook:

"Har Forening Far osse lige vendt den modsat? Med den app kan kvinder osse opdrive og finde de mænd der har spulet dem indvendig og som har opgivet falsk navn, så de kan komme til at betale ved kasse 1 selvom de ikke gider være far"

There you go guys! ;-)


Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Hvad TV2 glemte at vise i dokumentaren Bortført af mor

Foreningen Far går alligevel ind i enkeltsager

BT agerer som Foreningen Fars pressebureau