Sandheden om hvorfor Foreningen Far medlemmer søger mere samvær


Det lyder så sødt og positivt, når man hører om fædre der søger om mere lige fordelte samværs ordninger som 7/7 eller 9/5. Og man fristes jo til at tænke. "Hvor dejligt at barnet har to forældre der rent faktisk ønsker at være sammen med dem".. Men kigger man på grunden for mere samvær, er det sjældent barnets tarv eller ønsket om mere samvær med barnet, som egentligt er det der er den store grund for at der ønskes mere lige fordeling.

Ja ja... Nu skærer jeg alle over med en kam, for selvfølgelig er der fædre der ønsker lige fordeling af samvær pga. barnet og pga. at de rent faktisk ønsker at tilbringe tid med barnet.

Men nu har der over flere dage, været forskellige debatter i Forening Fars lukkede Facebook gruppe omkring børnebidrag. Det der udløste disse debatter, var artiklen omkring Louisa der ikke modtager børnebidrag fra sønnens far, trods han har råd til det men i stedet vælger at bruge pengene på barer, rejser og på at kører rundt i en Maserati

Den artikel startede en lavine af forskellige debatter i Forening Fars lukkede grupper, hvor mange af de deltagende medlemmer var dybt utilfredse med at skulle betale 1333 kr. i Børnebidrag om måneden, og nærmest gjorde faderen der ikke betaler børnebidrag til den store helt.
Der var et par stykker der dog gik ind og påpegede, at det at betale 1333 kr. om måneden for sit barn ikke ligefrem var noget man burde brokke sig over, da det at have et barn koster langt mere end det både hvad angår mad, tøj, skole tilbehør, SFO, fritidsinteresser mv. Men de brølende utilfredse Forening Far medlemmer var ligeglade med denne fakta. De var utilfredse og mente sågar at langt flere burde stoppe med at betale børnebidrag.

Og så kom den ene debat ellers ud på et lille sidespor, der dog endte ud med at være ganske sigende for den stil agenda Forening Far har haft, med at fædre skal have 7/7 ordninger eller 9/5. For pludselig kom det frem, ikke bare fra et medlem men fra MANGE... At de da søgte disse ordninger for at blive fri for at betale børnebidrag. - og 9/5 er fordi så er de sikret børnebidrag af mødrene.

Man kan jo undrer sig over at 1333 kr. er det der er grunden til at man søger disse ordninger, og at det er vigtigere end hvad der er bedst for deres børn. Tænk at penge er vigtigere end ens barns trivsel. Man undres, men eftersom det er medlemmer af Foreningen Far, så matcher det jo ganske godt med den omtalte Forening Far Chikane Manual der har været så meget tale om.Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Hvad TV2 glemte at vise i dokumentaren Bortført af mor

Foreningen Far går alligevel ind i enkeltsager

BT agerer som Foreningen Fars pressebureau