Suzanne Bjerrehus støtter voldelige fædre


I opslaget på Facebook hvor politiker Pernille Vermund gårind og misbruger sin politiske stilling. Der dukker Suzanne Bjerrehuus pludselig op under de mange kommentarer. Hvor hun sviner en dansk advokat til, som kæmper for at menneskerettighederne bliver overholdt i Danmark. Men ikke nok med at Suzanne sviner denne advokat til, så går hun også ind og tager de voldelige fædres parti igen, og kalder de beskyttende mødre for løvemødre der bare vil have deres børn for dem selv. Og påpeger at deres henvendelser til døgnvagt, familiestyrelsen, statsamt mv. er grundløst etc.Og se… Det er jo IKKE uden grund at Suzanne har denne holdning, og straks tager fædrenes parti…. Det bliver hun jo nødt til, da hendes egen søn Oliver Bjerrehus netop er en af de voldelige mænd!

Oliver, drengerøven der blev kendt som lækker model, men som nu er kendt som medieluder med stor hang til stoffer, og som har været på forsiden af flere medier pga. sine voldelige tendenser overfor sin ekskæreste –og mor til sine børn.


Drengerøven der på tv fortalte om hvordan han havde røget i hovedet på sin daværende kæreste, trukket hende i håret, og trukket hende ned på gulvet mens han råbte af hende og udviste sine voldelige tendenser. Alt imens deres datter stod ved siden af og græd og skreg.

Så ja, selvfølgelig går Suzanne Bjerrehuus ind og forsvarer de voldelige fædre, bliver hun jo nødt til når hendes egen søn er en af dem.Men kære Suzanne Bjerrehus

At en mor ikke vil acceptere vold mod sig selv og sine børn. Gør hende ikke til en løvemor. Det gør hende til en ANSVARLIG mor.

At en mor aktiverer døgnvagt, familiestyrelsen og Statsamt ville IKKE være nødvendigt, hvis mænd INKL. Din egen søn, behandlede kvinde og børn ordentligt – uden vold.

At visse fædre mister samvær med deres børn i længere perioder pga. deres voldelige tendenser, det er ikke en mor der udøver grov samværschikane. Det er en mor der giver et barn tryghed og fred for en voldelig barndom.

Menneskerettighederne giver et menneske ret til et liv uden vold. Ja forældreansvarsloven siger at et barn har ret til begge forældre. Men hvis den ene forældre er voldelig, så er det vigtigere for barnet at få en barndom uden vold og uden den voldelige forældre! Det BURDE du være enig i, medmindre du støtter op om at børn skal udsættes for vold og overvære vold.
Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Hvad TV2 glemte at vise i dokumentaren Bortført af mor

Foreningen Far går alligevel ind i enkeltsager

BT agerer som Foreningen Fars pressebureau