Nye Borgerlige partiformand Pernille Vermund misbruger sin politiske stilling


Politikeren Pernille Vermund der er partiformand for Nye Borgerlige, valgte at bruge påsken til at misbruge sin politiske stilling. Hun gik ind i en sag uden at kende alle detaljer, og valgte at råbe op på Facebook mens hun var i selskab med den ene part i sagen.

Helt præcist er der tale om sagen med de 2 danske kvinder Lisbeth og Angelina, som valgte at flygte fra Danmark til Brasilien for at beskytte deres børn for voldelige fædre. Uden at kende til detaljerne i sagen – og uden at have set mødrenes DOKUMENTAION (og den findes!) så valgte Pernille Vermund at tage fædrenes parti og svine mødrene til.
Da folk så begyndte at stille kritiske spørgsmål. For hvordan kan en politiker gå ind og kommentere end så alvorlig sag – UDEN at kende til detaljerne i sagen! Ja så oplyste den kære Pernille, at hun da kendte den ene far, fordi hun havde arbejdet for ham. Hmmm…. Ja så forstår vi bedre!

1.       Lisbeth og Angelina HAR dokumentation for overgreb. Men Pernille har trods man har tilbudt hende at se dette, IKKE ønsket det. Hun er åbenbart ligeglad med at kende detaljerne i en sag, og er ikke interesseret i at se mødrenes dokumentation. Hmm...2.       Fordi man har arbejdet for en person, så betyder det ikke at man kender personen fuldt ud. Og man skal ikke gøre sig klog på hvordan personen er som ægtemand/far.3.       Pernille Vermund burde måske overveje at fratræde sin stilling, da hun åbenbart IKKE kan skelne mellem at være privatperson og politiker. For at misbruge sin politiske stilling til at tage personer man kenders parti, det er IKKE i orden. Det kaldes inhabilitet, partiskhed, magtmisbrug og korruption!4.       Pernille Vermund burde i stedet – HVIS hun havde været en ansvarlig og seriøs politiker. Spurgt sig selv, HVORFOR er det nødvendigt for to kvinder at flygte til udlandet for at beskytte deres børn?


Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Hvad TV2 glemte at vise i dokumentaren Bortført af mor

Foreningen Far går alligevel ind i enkeltsager

BT agerer som Foreningen Fars pressebureau