#ikkeUdenMitBarn


På Twitter har der de sidste dage været en twitter kampagne #ikkeUdenMitBarn

Hvor folk har kunne skrive de skræmmende fakta om Danmark og det danske system, for at vise hvad der gør at to danske kvinder blev nødt til at flygte til Brasilien for at beskytte deres børn.

Twitter kampagne er relateret til romanen og filmen ”Ikke uden min datter” som var baseret på virkelige oplevelser. Det var fortællingen om kvinden Betty der var gift med den iranske dejlige mand Moody. Men som på en ferie til Iran, viser han sit sande ansigt som djævlen selv… Det er en fortælling om hvordan Betty samlede alt sit mod og kræfter for at flygte fra ham og Iran, for at beskytte sig selv og sin datter.

Hun blev kaldt en fantastisk mor, en stærk kvinde og blev set som et forbillede for kvinder udsat for vold.

Men hvorfor er det så, at heksejagten går ind – når det er to danske kvinder der flygter for at beskytte deres børn?

De skræmmende fakta er faktisk, at Danmark er en af de lande hvor der er mindst mulighed for at beskytte sig selv og sine børn for vold. Skræmmende ikke sandt?

Hvis du syntes filmen og romanen ”Ikke uden min datter” var forfærdelig og skræmmende.. Så læs de tweets der er kommet under #ikkeUdenMitBarn og så vil du se, at der her i Danmark er et langt mere forfærdeligt og skræmmende system – og verden for kvinder og børn.


Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Hvad TV2 glemte at vise i dokumentaren Bortført af mor

Foreningen Far går alligevel ind i enkeltsager

BT agerer som Foreningen Fars pressebureau