Opklaret: Tidsanvisningen på Hr. Lohses slettede opslag

Jeg har fulgt kommentarerne omkring Jesper Lohses udtalelser omkring den russiske app, der iflg. ham kunne finde en far til et barn - ud fra et billede... App'en virkede dog ikke helt som den ellers blev gjort til, hvilket jeg skrev om her på bloggen i går:

https://detvirkeligedanmark.blogspot.dk/2017/07/beklager-jesper-lohse-den-russiske-app.html


Der har så været mange kommentarer siden da, en af disse kommentarer stiller sig dog kritisk overfor "kilden" pga. at det pågældende opslag omkring den Russiske app, nu pludselig ikke kan findes i Forening Far grupperne. (Det er det der med Jesper Lohse og den fine slette knap)

Den kritiske stemme, går nu på... at der på opslaget står "Jesper Lohse har delt et link" og at der ikke er tid/dato på... Uha... Lad mig så opklare mysteriet for jer.


1) Det opslag jeg tog screen af og som jeg brugte på min blog i går. Er taget fra Forening Fars offentlige gruppe med 9k medlemmer.

1.A) Når der står at Jesper Lohse har delt et "link" skyldes dette, at det er et opslag han har delt fra.... Tadaaa.... Forening Fars Facebook offentlige "side" - IKKE gruppen.

Da Jesper Lohse har slettet sit opslag fra den offentlige gruppe, kan jeg dog vise jer et eksempel ved at bruge et andet opslag fra gruppen, hvor han ligeledes har delt et link:Som man kan se på overstående billede, så er det altså ikke "mystisk" at der står han har delt et link. Dette gør der når han deler i gruppen fra den offentlige side. Godt så!

Nu er opslaget omkring den russiske app ganske fint blevet slettet fra Forening Far grupperne, meeeeen i dag 31.7 - 2017 kl. 11.05, er opslaget dog stadig at finde på Forening Fars offentlige side

Jeg har selvfølgelig taget et screen:
Opslaget i går hvor Jesper Lohse har postet et link i Forening Far gruppen, og der derfor står han har delt i link. Der bliver det af den kritiske stemme nævnt, at der står "7 timer siden" i stedet for dato...

Se... Nu skal jeg opklare mysteriet.... Når man taget er screen af noget der er skrevet af ham samme dag, så står der timer på, i stedet for dato + tid. Uhaaa.... Det er godt nok mystisk hva?

At opslaget ikke kan findes i Forening Fars gruppen i dag. Skyldes, at der atter engang har været gang i slette knappen fra hr. Lohses side. Velkommen til Forening Fars gul stue!

Kommentarer

  1. Jeg elsker dine indlæg. Jeg kan mærke vreden og sarkasmen helt herud i min stue. Jeg elsker det.
    Dejligt befriende. :)

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Hvad TV2 glemte at vise i dokumentaren Bortført af mor

Foreningen Far går alligevel ind i enkeltsager

BT agerer som Foreningen Fars pressebureau