Forældreansvarsloven er grunden til at flere kvinder vælger donorsæd


Den anden dag var der en mand, der oprettede et spørgsmål på Ekstrabladet under Folkets røst. Et spørgsmål der dog ganske kort efter, pludseligt var fjernet. Jeg kan ikke huske hvad han helt ordret skrev, men spørgsmålet lød noget i stil med:

Hvorfor er der flere og flere kvinder, som vælger mænd fra og i stedet bliver gravide med donorsæd?”

Jeg kan selvfølgelig kun tale for mig selv, og det jeg har hørt - samt observeret af grunde (og her tager jeg udgangspunkt i heteroseksuelle kvinder, og kvinder der ikke har nogen problemer med at få børn med en mand på den ”naturlige” måde – Altså hvor der ikke er fysiske problemer der forhindrer at få barnet).

Nu generaliserer jeg en smule, men for mit vedkommende der var der i min omgangskreds og netværk ikke tale om singlekvinder der valgte at få donorbørn før her de sidste par års tid. Og bare de sidste par måneder har snakken og ønsket om det, bredt sig i stor grad.
Før det, var donorsæd og donorbørn noget jeg selv – og folk jeg talte med, noget vi så som en mulighed der kunne hjælpe f.eks. lesbiske par der ønskede et barn, og så var det en mulighed der kunne hjælpe par med at få børn, hvis det var, at den ene i parforholdet f.eks. var steril, eller hvis der var andre forhindringer for at parret kunne få barnet på egen hånd. At singlekvinder valgte at gøre brug af donorsæd, var ikke noget jeg/vi så som et større tendens.

Men siden den forfærdelige forældreansvarslov så dagens lys i 2007, har ønsket og valget om at bruge donorsæd været stigende. I mange år har der set været nedgang i fødselstallet i Danmark, antallet af fødte børn har været noget svingende, men i årene efter 2007 kan man iflg. Verdensbanken se en markant nedgang igen.. i 2010 hvor man virkelig begyndte at se konsekvenserne af forældreansvarsloven og at det i Danmark ikke længere er muligt at beskytte sine børn mod en voldelig forælder. Så kom der endnu en markant nedgang.

Flere ”kloge” hoveder har udtalt at dette skulle skyldes at kvinderne var blevet mere karriereminded. Men pudsig nok, er der IKKE en af de mange undersøgelser der tager forældreansvarsloven med i deres betragtning… Underligt nok, har den ikke engang været et punkt man kunne vælge når der blev lavet undersøgelser. Men okay… Så får man heller ikke en statistik der viser noget, som man helst vil have begravet under det politiske gulvtæppe.

Flere politikere og ”kloge hoveder” jublede over at man i et par år kunne se en lille stigning på fødselstallet igen…  og der blev konstateret mange forskellige grunde til de små stigninger… Det pudsige var dog, at ingen af dem kiggede på, at stigningen er sket efter at det som singlekvinde blev muligt at få donorbørn. Hvilket jo egentligt er mærkeligt man slet ikke tager den ellers vigtige faktor med, taget i betragtning af at antallet af kvinder der ”køber” donorsæd og vælger at få donorbørn på egen hånd, har været stigende.. Men at sætte en lille stigning i fødselstallet op med stigningen af donorbørn, det har åbenbart været for svært. Eller, måske ville man bare ikke se sandheden i øjnene.
Man kan jo i hvert fald undrer sig over, hvorfor det danske fødselstal er en af de laveste i norden i 2014, og er lavere end lande som Norge, Frankrig, England, Sverige, Finland og Færøerne.

Men okay, nu er Danmark jo også det land i Norden, som er dårligst til at beskytte kvinder og børn mod en voldelig mand/far. Så der burde vel egentlig ikke være noget chokerende i, at flere og flere danske kvinder vælger at få donorbørn. For med Forældreansvarsloven og et system der tvinger danske børn til samvær med en forælder der har ydet vold og overgreb, så er det at købe donorsæd den eneste måde man kan sikre sig at barnet kan blive beskyttet, nu det danske system IKKE beskytter børnene.

Så til spørgsmålet om hvorfor flere og flere kvinder vælger at købe donorsæd og få donorbørn på egen hånd. Tjaaa… Så er det den klogeste og mest ansvarlige måder at få børn på i dagens Danmark. Det er den eneste måde at kunne beskytte sig selv og sine børn på. Derfor!


Hvad angår mig selv, så følger jeg trop, for mit næste barn bliver ligeledes et donorbarn. Og mit råd til alle danske kvinder der ønsker at få et barn, det er: For under 15.000 kr. Kan du få et donorbarn. Vælg den mulighed! For vælger du at få et barn med en mand i Danmark, så har du INGEN mulighed for at beskytte dit barn ved vold/overgreb! 

Kommentarer

  1. Hvis jeg var dig ville jeg bruge denne lørdag på at ringe til dine forældre og bede dem bolle dig om.

    SvarSlet
  2. Kunne jeg gøre alt om for at slette de sidste 11 års vold, overgreb og pædofili ville jeg gøre det. Kvinder bør kun få børn alene. .....

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Drabsmand fik hjælp af Hvert3barn og Foreningen Far!

Voldelige forældre får ingen straf i Danmark

Sandheden om hvorfor Foreningen Far medlemmer søger mere samvær